Miért válasszunk fűkaszát?

Manapság a legtöbb házban és ipari területen is rendelkeznek a fűnyíró mellett fűkaszával. De vajon miért érdemes használni és miben lehet segítségünkre?

Egy gyönyörű kert az előszobája minden háznak, éppen ezért fontos, hogy rendszeres figyelmet szenteljünk neki és karbantartsuk gondoskodásunkkal. Nem elég akkor törődni egy kerttel, vagy egy füves területtel, ha már látványosan elhanyagolt, hiszen sokkal nagyobb munkába kerül rendbe tenni, mintha folyamatos figyelmet szentelünk neki.

A tavaszi, nyári időszakban a fűnyírást heti rendszerességgel be kell iktatni a teendők közé ahhoz, hogy mindig megfelelő hosszúságúak legyenek a fűszálak. A megmaradt tarlón körülbelül 4-5 cm hosszúság az ideális, hogy rendezett, ápolt maradjon a gyep.

Mire jó a fűkasza?

Ha nagyobb területről van szó, esetleg sűrű, füves, bozótos és gyomos részeket kell karbantartanunk, akkor rendkívül nagy segítség egy fűkasza. Sokoldalú, gyors és könnyen használható társ a kertgondozásban.

Miért válasszunk benzinmotoros variációt?

Az akkumulátoros fűkasza abban az esetben lehet jó választás, ha kisebb területről van szó, ritkán végzünk vele munkát és a vágni kívánt fű alacsony és vékony.

A benzinmotoros fűkasza kapacitását nem akadályozza az akkumulátor, hosszú ideig tartó munkákra, nagyobb területekre sokkal jobb választás. A választék is szélesebb és árban is jobb ajánlatokat találunk. A Straus fűkaszák például remek munkaerőnek bizonyulnak. Az üzemanyag bekeverése után rögtön használatba vehetjük. Éles szerszám, ami nem szecskázza meg a fűszálakat, hanem precízen elvágja.

A Straus fűkaszával elégedett lesz

Legyen szó alkalmi használatról vagy rendszeres, nagyobb munkával járó feladatról, a Straus fűkaszák megállják a helyüket. Érdemes szemügyre venni a területet, melyet gondozni szeretnénk és attól függően választani, hiszen több, különböző tulajdonságokkal rendelkező gépet is találunk a gyártótól.

Több kiegészítővel vásárolható meg oldalunkon, mely felszerelések mind segítik a hatékony munkát. Ha olyan területről van szó, ahol az elektromos hálózat nincs kiépítve, vagy nincs lehetőség rácsatlakozni, akkor sincs akadály, mert a léghűtéses, kétütemű benzinmotor ebben az esetben is gond nélkül alkalmazható.

A Straus a biztonságot is szem előtt tartja, hiszen egyes, magas minőségű fűkaszái mellé, fülvédőt és szemvédőt is ajándékba ad.

3 ideális választás, melyet most kedvező áron kínálunk:

STRAUS Benzinmotoros Fűkasza és Bozótvágó 5,2Lóerő 52cc + 5 Kiegészítők ST/GT2800G-031

STRAUS Benzinmotoros Fűkasza 5,2Lóerő 55cc +10 Kiegészítők ST/GT3800G-030

STRAUS Benzinmotoros Fűkasza 5,2Lóerő 55cc +10 Kiegészítők ST/GT3800G-030B