Neoflam Prémium edények és serpenyők

Minőségi serpenyőkkel könnyebb a főzés

Nem elég, ha valaki profi szakács a konyhában, mert a hibátlan ételek elkészítéséhez egy elsőrendű serpenyő elengedhetetlen. A sütés-főzés rémálommá válhat, ha az étel leragad vagy megég a rossz minőségű konyhai eszközök miatt. Ennek elkerülése érdekében a Neoflam kifejlesztette a tökéletes szakács-kellékeket.

A prémium tapadásmentes fazekak és serpenyők segítségével, sokkal egyszerűbb és gyorsabb lehet a főzés. Ráadásul számtalan praktikus tulajdonsággal is rendelkeznek. 

Ismerkedjen meg jobban a Neoflam serpenyőkkel

A Neoflam díjnyertes megjelenésű főző eszközei nem pusztán mutatós formájukkal, de több méretben is elérhető kínálatukkal, kifogástalan választást jelentenek a séfek számára. A 24-26-28 cm átmérőjű fazekai nem csak tapadásmentes felületükkel könnyítik meg a főzőlapon végzett munkát, de nyomásszabályozó szilikon kerítése és hőálló üveg fedele is hozzájárul, hogy a főzés biztonságos körülmények között történjen és az ételek íze és állaga is hibátlan maradjon a főzést követően. Használható minden tűzhely felületén, legyen az indukciós, kerámia fűtéses, hallogén vagy gáztűzhely. Ráadásul a sütő belsejében is bátran elhelyezhetjük, de ehhez távolítsuk el a fedelet.

A kimagasló minőséghez hozzátartozik, hogy minden Neoflam edény ellenáll a karcolásoknak, könnyen tisztítható és mosogatógépben is mosható.

6 Neoflam serpenyő és fazék, amire minden konyhában szükség lehet

Egy 28 cm átmérőjű serpenyő már kellőképpen kielégíti minden igényünket, így a MyPlan kollekció egyik tagja, az Ecolon Kerámia bevonatú serpenyő, levehető fogantyúval és egyedi biztonsági reteszeléssel az egyik legjobb választás. A fényesebb és luxus hatású Xtrema™ Primer Bevonatú serpenyőnek is nehéz ellenállni. De ha egy magasabb falú serpenyőre lenne szükség, akkor az Xtrema™ Kerámia Bevonatú Stock Pot Lábas egy nagyon praktikus változat. Igaz, méretéből kiindulva, csak kisebb mennyiségű ételek főzésére alkalmas, de ha nagyobb mennyiséggel tervezünk, akkor mindenképp vegyük kézbe a Xtrema™ Kerámia Tapadásmentes Gyorsfőző Fazekat, mely átmérőre ugyanúgy 24 cm, de mélyebb kialakításának köszönhetően 5,4Liter is elfér benne. Ezek mellett jól jön, ha ott sorakozik az edényeink közt a mélyebb és szélesebb átmérővel rendelkező Xtrema™ Kerámia Bevonatú Stock Pot Fazék 26 cm  és Xtrema™ Kerámia Bevonatú Stock Pot Fazék 28 cm átmérővel. Ezekben az edényekben öröm lesz a főzés, amit azzal koronázunk meg, hogy tisztán tartani is rendkívül egyszerű feladat lesz. Mosogatás közben pillanatok alatt megszabadulunk a koszos felszíntől, mintha egy étel sem tapadna meg a felületén.

Nincs olyan háziasszony, aki nemet mondana egy ilyen készletre.