Pörgős segítőtárs a kertgondozásban- Straus láncfűrészek

A ház körüli teendők olykor megigénylik, hogy egy erős gépet vegyünk a kezünkbe, ezért a speciális feladatokhoz és hasábolásokhoz jól jön egy benzines láncfűrész a fészerben. A Straus láncfűrészek már széles választékban szolgálják ki a vevőket, így a nehezebb kerti munkálatokhoz remek alternatívákat kínálnak. Kategóriájában remekül megállja a helyét, egyszerűen indítható, könnyen használható és a karbantartása sem igényel sok fáradságot.

A téli tüzelő aprítás könnyebben fog menni Straus láncfűrésszel

A hideg hónapok beköszöntével a tűzifa darabolása is újra az elsődleges feladatok közé lesz sorolható, amit egyszerűbben tudunk megoldani, ha van a háznál benzines láncfűrészünk. Straus láncfűrésszel villámgyorsan végezhetünk ezzel a teendővel és nem kell órákon át bajlódni. A benzines láncfűrész megkönnyítheti az életünket, hisz mindannyian tudjuk milyen hosszú, fárasztó és utálatos munka is a tüzelő aprítás.

De miért érdemes a Straus láncfűrész mellett letenni a voksunkat?

Azoknak, akik nem egy jól megtermett fa kivágását tűzték ki célul, ez a benzines láncfűrész tökéletesen megfelel a kertben, a gyümölcsösben és a birtokon adódó daraboláshoz, vágáshoz, csonkoláshoz. Kedvező árfekvésben, széles teljesítményválasztékban válogathatunk annak megfelelően, hogy milyen munkát szánunk fáradhatatlan segédünknek. Választáskor vegyük figyelembe a teljesítmény mellett a láncvezető hosszt, a lánc sebességet és a súlyt. Ha nem mindennapi használatra szeretnénk Straus láncfűrészt vásárolni, akkor a STRAUS 2,4 Lóerő 405mm, 3,8 Lóerő 450mm vagy a 4,2 Lóerő 450mm és még több variáció Benzinmotoros Láncfűrészek közül válogassunk. Ezek a variációk megfizethető áron nyújtanak hatékony teljesítőképességet, így ár-érték arányban a kerti munkákhoz teljes mértékben megfelelő segítőink lehetnek. A Straus láncfűrészek fenti kategóriái a ház körüli teendők elvégzésében nem fognak csalódást okozni, így kategóriájában előnyös döntés mindenkinek.

A tél közeledtével érdemes benzines láncfűrésszel felszerelkezni, ezért gondoljuk át, milyen teendőkre számíthatunk a következő hónapokban és annak megfelelően válasszuk ki a megfelelő teljesítőképességgel rendelkező Straus láncfűrész variációt.