-54%

Elektromos Személyes Kisautó Eredeti Mercedes-Benz GLS63 Liszensz 2 személyes autó, műanyag kerék, nyitható ajtók, MP3, metálfényezés és 2.4GHZ távirányító, 2018-as modell

Elérhetőség:

Elfogyott


104 .990 Ft 230 .000 Ft

Törlés

Szállítási módok

MPL Házhozszállítás 4 .990 Ft
1-3 munkanap Részletek

A Mercedes GLS63 eredeti liszensz alapján gyártott elektromos kisautó

Elektromos Kisautó Eredeti Liszensz Mercedes-Benz GLS63 2 személyes autó, műanyag kerék, nyitható ajtók, MP3, metálfényezés és 2.4GHZ távirányító, 2018-as modell


A Mercedes GLS63 2018 eredeti liszensz alapján gyártott elektromos kisautó

Az új, engedéllyel rendelkező 2018-es 12V-os Mercedes-Benz GLS63 egy gyereke négykerék-meghajtású, SUV-kategóriás, kétüléses autós (mindkét ülőke biztonsági övvel ellátott).
Ez egy luxus 12 V-os ride-on, bőrülésekkel és EVA zajcsökkentő kerekekkel a csendesebb, könnyebb futáshoz, előre és hátrameneti fokozatokkal, valamint két sebességgel is rendelkezik, így a legizgalmasabb vezetők képesek lesznek elsajátítani ellenőrzéseket.
Természetesen a szülői távvezérlővel van felszerelve, így valaki más is átveheti a kereket, ha a család legkisebb tagja érezte, hogy egy kicsit át kell szállítani a kocsit, ami nagyszerű gyakorlat lesz az anya és apa számára, amikor a gyerekek idősebbek!
Két darab biztosnági öv
2,4 GHz-es távirányító konkrét játékautóhoz párosítható – Mivel a távirányító konkrét játékautóhoz párosítható, lehetséges korlátlan számú azonos elektromos kisautót egy területen belül zavarás nélkül használni.
Vészfék funkció a távirányítón – veszély esetén a szülő leállíthatja valamint átveheti az irányítást az autó felett. A vészfék gomb ismételt lenyomásával visszaadja az irányítást az autó vezetőjének. Ez a biztonsági funkció biztosítja a szülő tökéletes uralmát a jármű felett.
Haladási sebesség beállítása a távirányítón – az új távirányító lehetővé teszi a szülő számára a haladási sebesség beállítását az út során – 3 választható sebességfokozat előre-1 hátra. A távirányító visszajelzi az autón beállított sebességet.
Lassú indulás-Soft Start rendszer: Az elektromos kisautó finoman, fokozatosan gyorsul fel, amíg el nem éri a végsebességét.
Kétszemélyes kisautó
EVA puha, habosított kerekek – az EVA kopolimérből készített kerekek magas szín és szerkezeti stabilitással rendelkeznek. Mikroporózus szerkezetüknek köszönhetően deffekttűrők. Főbb előnyei: puha, rugalmas mégis erős, szagtalan, UV álló, szívós, ellenáll mindenféle repedéseknek és töréseknek, vízálló.
USB-SD csatlakozón keresztül hallgathatja gyermeke kedvenc letöltött zenéit.
Világító első lámpák
Irányváltás-élethű sebességváltó karral
Akkumulátor töltöttség jelző
Meghajtás: 4x motor
Akkumulátor: 12V
Nagyméretű elektromos, kétüléses terepjáró, amelyben kényelmesen elfér két gyermek.
Könnyedén megbírkózik a rossz terepviszonyokkal, emelkedővel, gyeppel.
Erős 12V-os, négykerék meghajtású akkumulátoros kisautó, rátöltött zenékkel és hangeffektusokkal, indításkor felbőgő motorhanggal teszik érdekesebbé a járművet a gyermekek számára. Irányt váltani (előre-hátra menet) élethű, kis sebességváltó karral lehet.
Gyermeke kedvenc zenéit is hallgathatja a kisautóban az USB-SD csatlakozási lehetőség segítségével.
Az akkumulátort és a töltőt tartalmazza a csomagolás!

Garancia 12 hónap
Szállítás Magyar Posta Logisztikával 1-3 munkanapon belül.
Cikkszám: GLS63 Kategória:
Tömeg 10 kg
Szín

Fekete, Fehér, Piros